The Body Shop EDT - Chocomania! Let's talk perfume


Sveikas šajā lietainajā, bet saulainajā dienā! Šodien stāstu par jaunumu no The Body Shop Chocomania kolekcijas - tualetes ūdeni.


Šajā smaržu pudelītē ir ietverta mūsu Chocomania™ līnijas esence. Neatvairāmi kārdinošs, silts un juteklisks aromāts. Ļaujies izsmalcinātai baudai, ko sniedz augstākā labuma melnā šokolāde.

Aromāts ir patiesi kārdinošs, es personīgi sajūtu arī kādu baltās šokolādes piejaukumu, nav rūgtuma kādu to parasti izgaršojam melnajā šokolādē. Mēreni salds EDT, tieši tāds, kādu es izvēlētos ziemas aukstajiem mēnešiem! Tas nav tik silts kā, piemēram, šajā rakstā apskatītie TBS EDT, taču tas sniegs trūkstošo siltumu aukstajos mēnešos. 


Kā vienmēr, pudelītei ir spēcīgs izsmidzinātājs, pietiekoši labs diametrs, Chocomania EDT ir pietiekami spēcīgs un noturīgs aromāts, lai to vienā reizē izsmidzinātu ne vairāk kā 2 reizes - uz kakla un rokām (plaukstu locītavas un elkoņu iekšpuse).


Pudelītes aizmugurē pieejama grāmatiņa, kurā vairākās valodās norādīts sastāvs. Pati pudelīte ir nedaudz tonēta brūnā krāsā. 

Rezumē:

  • Ļoti patīkams, maigi saldens aromāts.
  • Noturīgs - dienas laikā atjaunoju tikai vienu reizi.
  • Tilpums: 30ml
  • Cena: 10,90Ls
  • Iesaku to lietot aukstajos gadalaikos, jo šis EDT ir pietiekami silts, lai harmonizētu aukstumu un siltu aromātu uz ķermeņa.
  • Kvalitatīvs iepakojums!
Ceru, ka kādu ieinteresēju un padevu ideju laicīgai ziemassvētku dāvanai kādai draudzenei kārumniecei! :)


3 comments

Anonymous said...

tu strada the body shop?

Foxxey said...

To Anonymous,
Nē, nestrādāju gan.

Anonymous said...

kur tad dabū šos un citus produktus?