The Body Shop COLOUR CRUSH lūpu krāsas review - vissarkanākais, kāds iespējams.

Šodien par The Body Shop lūpu krāsu no COLOUR CRUSH kolekcijas vissarkanākajā tonī! Iespēja rudenī izcelties ar lūpām un atstāt iespaidu.


Par produktu: Lūpu krāsa ir ar ļoti patīkamu aromātu, pazudina jebkādas asociācijas ar mūsu vecmāmiņu senajām sarkanajām lūpu krāsām, kurām bija raksturīgi nepatīkamai aromāts! Produkts ir maigs, tas lieliski klājas uz lūpām un tik pat lieliski sprūk ārpus lūpu robežām. Lūpu krāsa mitrina un ir ļoti noturīga. Krāsa spilgta, satriecoša, tādēļ nebaidīšos teikt, ka, jebkurai sievietei, kurai piestāv sarkanie toņi, šis būtu jāpievieno savai kolekcijai bez ierunām. Noteikti jālieto kopā ar lūpu zīmuli, lai saturētu lūpu krāsu robežās - izmantojiet par vienu toni tumšāku lūpu zīmuli, tas lieliski akcentēs lūpas un padarīs spilgto krāsu vēl izteiksmīgāku!


Par iepakojumu: Korķītis nepazūd un tā vienkārši neslīd nost, lūpu krāsa viegli skrūvējas ārā, pats korķītis atbilst lūpu krāsas tonim - atbilstoši arī citām šīs kolekcijas lūpu krāsām!

Uz rokas īsti neizdevies swatch, viss fotogrāfēts dienasgaismā ar ieslēgtu zibspuldzi.

Sarkanais, diemžēl, diemžēl nav mans tonis, bet krāsa ir fantastiska. Vēl vairāk man patīk lūpu krāsas smarža! Cena šim produktam ir 10,20ls un pieejams jebkurā The Body Shop veikalā. Nākotnē noteikti izmantošu savā vizāžista koferī, atliek vien atrast piemērotu lūpu zīmuli kontūrai! Tā nav ķēpīga, bet savu uzmanību no lietotāja tomēr pieprasa! Kā Jums šis tonis? Esat mēģinājušas citas COLOUR CRUSH lūpu krāsas? :)
P.S. Atvainojos par raksta aizkavēšanos!


2 comments

Zanda said...

Tonis jau pavisam smuks. Nekur gan nedod prom, nākotnē tas tev noteikti noderēs :)

Anonymous said...

man būtu žēl nopirkt, saprast, ka nepiestāv un nelietot :D