Athena 3in1 facial cleansing wipes for all skin types. Disappointing review.






Good day there! Sliktā atsauksme par Mildas tirdziņa (nu tiešām neatceros nosaukumu, bet gan jau kāda palīdzēs) lētā veikaliņa piedāvātajām mitrajām salvetēm priekš sejas tīrīšanas. Tas ir tas veikaliņš, kurā iespējams iegādāties visādas preces no anglijas par lētām cenām. Izmēģināju vienu reizi un ar to pietika, lai varētu izmest miskastē. 

Salvetes ir praktiski nederīgas. Paciņā tās šķiet pažuvušas, izņemot ārā, salvetēm ir jauks ziepju aromāts, sajūta arī tāda, it kā būtu saziepētas salvetītes, kuras momentā izžūst. Neko no sejas nenoņem, netīra, tikai jauki smaržo. 


Man pat nav ko vēl vairāk piebilst kā tikai to, ka esmu vīlusies un noteikti neiesaku iegādāties šīs salvetes. Cena bija 50sant., bet tik un tā žēl. :( 


4 comments

Sabīne said...

Sen pirki salvetes? Es šodien biju aizgājusi uz to Mildas tirdziņu, bet nekādu kosmētikas veikalu neredzēju, paprasīju kaut kādai pārdevējai, kas teica, ka kosmētikas veikalu nav.

Lapsa said...

To Sabīne, pagājušajā trešdienā pirku! Tas pat īsti nav kosmētikas veikaliņš, drīzāk tāds.. preces-no-anglijas! Atrodas tieši blakus konditorejai autobusu pieturā. Viņš tāds ļoti maziņš. Iepriekš tur pārdeva čeburekus. :)

Anonymous said...

Salvetes sejai par 0.50ls, nez no kurienes?
Nebija bail likt pie sejas?

Lapsa said...

To Anonymous,
no anglijas. Aizej uz veikalu, apskaties - viss piedāvājums tur ir ļoti lēts. :)