Chantelle Nail Polish review


Sveikas, lēdijas! :) Šodien par divām nagu lakām, kuras prieka pēc paķēru un iemetu savā groziņā. Ilgi domāju, kādu krāsu man vajag, tad, nezin kādēļ, pateicu sev, ka man vajag zaļo, lai gan nagu laku plauktā viena tik pat koša jau stāv. Klāt paķēru arī parastu caurspīdīgo laku, cerot, ka lieliski derēs kā virskārta. 

Par produktu


Abas nagu lakas bija lētas - nieka 49 santīmi. Pirku vietējā Maximā, neradot sev ilūzijas, ka abas šīs nagu lakas izcelsies ar kādu īpašu kvalitāti. Kā jau attēlā redzams, viena zaļa (patiesībā koši, koši zaļa), otra caurspīdīga. Ilgi lauzīju galvu, vai caurspīdīgajai ir kāds konkrēts mērķis, piemēram, top coat funkcijas. Abas nagu lakas ir lieliskas konsistences, caurspīdīgā ir nedaudz šķidrāka par zaļo. Krāsu divās kārtās var redzēt augšējā attēlā. Uz maniem nagiem turas ļoti labi, 3 dienas bez problēmām! Caurspīdīga laka padara krāsu nedaudz košāku, bet neesmu pamanījusi, ka tās dēļ apakšējā krāsa noturētos ilgāk vai nelobītos ātrāk.
Laka klājas ļoti labi, turklāt ātri žūst. Man nepieciešamas 2 kārtas, lai iegūtu patieso toni. Lai nosegtu nagu pilnībā, iesaku 3 kārtas.

Par iepakojumu

Abas lakas ir maza tilpuma, 6ml, tomēr man ar to pietiks tieši tik ilgi, pirms laka sāks palikt ķepīga un sabojājusies. Stikla pudelītes ar, manuprāt, jauku formu - aizmugure ir plakana, priekšpuse ovāla, sānos nedaudz ieliekts. Garš plastmasas korķītis. Otiņa pati par sevi atbilstoša cenai - plastmasīgi sariņi, taču ļoti viegli padodas, krāsu neberž un neatstāj svītras.

Rezumē


Lai gan nagu laku aizmugurēs ir uzlīme ar kodu un tās sastāvu, nekas daudz par šo brendu nav teikts. Google arī nepratu ko jēdzīgu atrast, tādēļ neko vairāk par to, ka šī ir tipiska maximas nagu laka, nepratīšu teikt.

Neskatoties uz tās cenu, laka ir laba un par kvalitāti nesūdzos. Krāsa, kā jau jebkurai neonīgajai lakai, prasa vairākas kārtas. 

Iesaku izmēģināt savu laimi šīm lakām, paķer kādu nākamreiz, kad esi Maximā! :)

Jauka sakritība - lakas, kuras numuros pēc kārtas!





No comments