Catrice cosmetics eyelash and eyeliner review


Hello, autumn sunshines! I ran out of false eyelashes and I lost my eyeliner. So I had to try something new. This time about both from Catrice.

Sveikas, rudens saulītes! Manas skropstas beidzās un mans mīļotais acu laineris pazuda. Nekas cits neatlika kā izmēģināt ko jaunu un šoreiz par abām šīm lietām no Catrice.

The eyeliner was a disappointment for me. It's the first time when I picked up a felt tip eyeliner, although my previous one had it as well, the only difference is that it was staying in actual liquid... As much as I liked the precise line from the tip, it dries out incredibly quickly and you have no other option than to either hope the product quickly drips to the tip or draw your lines with the sides of the felt tip OR smush it around on your hand until the tip is wet again. I could not feel the tip on my eyelid what so ever and my lines were crooked afterwards, but let's say that practice makes perfect. Besides that, the black lines are not that black really and it looks like the formula of the eyeliner has more water in it than it should. 

Vilšanās acu lainera lauciņā. Pirmā reize, kad iegādājos šāda veida flomastera laineri, lai gan mans iepriekšējais bija tāds pats, tikai reāli visu laiku atradās šķidrumā.. Lai nu kā, man patika pirmie triepieni uz plakstiņiem, lai izveidotu spārniņus, taču instrumenta gals neticami ātri izžūst un zaudē produktu. Līdz ar to nav citas izvēles kā zīmēt līnijas ar gala sāniem, naivi cerēt, ka šķidrums atkal nokļūs galā vai arī izsmērēt sānus uz rokas, kamēr gals saslapinās. Pašu galu uz saviem plakstiņiem absolūti nejutu, tādēļ manas līnijas rezultātā bija nedaudz šķības un viļņainas, bet novelsim to uz practice makes perfect. Bez visa tā, man ne visai patīk paša produkta formula, jo šķiet, ka tajā ir pārāk daudz ūdens un melns nemaz nav tik melns.




I really liked the packaging. Eyelashes seem really soft, i barely feel anything when using them. Easy instructions of use on the other side of the package, fantastic lenght and volume.  The added glue is not the worst either, it dries pretty quickly and holds on tightly. Definitely recommend the lashes, but not with the previous eye liner!

Ļoti simpātisks iepakojums, elementāras instrukcijas uz iepakojuma aizmugures, skaistas skropstas. Maigas un šķita zīdainas, uz skropstām tās nemaz nejūtu un patīk gan garums, gan apjoms! Arī pievienotā līmīte nav sliktākais variants, kas pietiekami ātri žūst. Noteikti neiesaku skropstas (jebkuras) lietot komplektā ar iepriekš minēto laineri.



6 comments

Anonymous said...

Cik maksāja skropstiņas?
Mati izskatās perfekti! :*

Rainha

Laura said...

Man arī Catrice laineris bija vilšanās, iemesls - viņš ir šķidrs kā ūdens, novelku līniju un tā burtiski izplūst.

Zanda said...

Baigi smuki izskatās tās skropstiņas :)
Un , protams, tava matu krāsa ir kaut kas superīgs !!

Lapsa said...

Rainha, skropstas maksāja aptuveni 2,30eur!
Laura, jā, pielietojams nekam, ja godīgi. Atliek pieskarties un čušs!
Zanda, paldies, paldies :)

Anonymous said...

Man ir Catrice Liquid Ink laikam tā saucās [ne ūdens noturīgais]. Otiņas aplikators, kas agrāk nepatika, bet tagad pagaidām nedomāju iet atpakaļ uz felt-tipiem. Ar to gan ir tā, ka dienu izturēs, tikai ir mazliet spīdīgs; kad sāk nākt nost, tad nevis izsmērējas, drūp pa maziem gabaliņiem, bet tā gabaliņos gandrīz kā plēve. Bet tā nav iebildumu, laineris kā laineris.

Anonymous said...

Bet skropstas gan smukas, man priekšā vēl Eyelure Katy Perry kaķacu skropstu izmēģināšana, bet nav, kur likt, ikdienā galīgi negribas. ;D