The Body Shop Honeymania review #1 - Body Scrub and Body Butter


Nostrādājusies, īsti nepaķērusi atpūtu; trīs dienas pēc kārtas - Honeymania kolekcijas apskats un atsauksme!
Šodien par jauno ķermeņa sviestu un ķermeņa skrubi.

Honeymania Body Scrub


Par produktu: Šis sāls skrubis, kuram vajadzētu būt asam un spēcīgam, ir vismaigākais sāls skrubis, kādu varat iedomāties. Sastāvā gan bišu vasks no Kamerūnas, gan šī sviests no Ganas un abrazīvie sāls graudiņi. Skrubis tiešām ir maigs un, neizlasot sastāvu un produkta aprakstu, nekad nepateiktu, ka tā sastāvā ir sāls! Kā jau visi skrubji, tas ir graudains, taču smalks. Kā jau nojaušat, tam ir ļoti patīkama medus smarža. Nav ieteicams lietot uz sejas. 



Par iepakojumu: Klasiska The Body Shop plakanā bundžiņa. Dzeltenu toņu iepakojums! Apakšā mazā grāmatiņa ar sastāvu.Tilpums: 200ml


Rezumē: Neesmu bieža skrubja lietotātaja (ko tik šī honeymania kolekcija man neliek mēģināt un baudīt!), taču esmu apmierināta ar produktu. Tas tiešām ir maigs, man kairinājumu ādai neizraisīja, pēc skrubēšanās arī nepalika sarkana āda, nebija alerģisku reakciju vai kādu problēmu. Āda tiešām paliek mīksta un maiga kā arī medus aromāts arī liek par sevi manīt!

  • Tilpums: 200ml
  • Cena: 12,80 Ls
  • Sāls skrubis
  • Ļoti patīkams medus aromāts
  • Padara ādu maigu un mīkstu
  • Veikalos no 15. septembra
Honeymania Body Butter


Par produktu: The Body Shop vienmēr ir izcēlies ar saviem fantastiskajiem ķermeņa sviestiem, šis būs lielisks jaunums kāda kolekcijai! Sviesta struktūra, ilglaicīgi paliekošs aromāts un ādas mitrināšana līdz pat 24 stundām. Produkts nav viegli paņemams plaukstā, to nepieciešams paņemt ar pirkstiem no augšpuses. Uz ādas uzvedas ļoti labi, viegli smērējas un padara ādu patiesi smaržīgu! Satur šī sviestu un kakao sviestu no Ganas, sezama eļļu no Nikaragvas, Brazīlijas riekstu eļļu no Peru un bišu vasku no Kamerūnas.



Par iepakojumu: The Body Shop ķermeņa sviestu bundžiņa saulaini dzeltenā krāsā! Apakšā grāmatiņa ar sastāvu. Atšķirībā no ķermeņa skrubja iepakojuma, šī bundžiņa nav caurspīdīga, viscaur viens dzeltenais tonis.


Rezumē: Harmoniskais medus aromāts, kurš nešķebina un liek sevi ostīt vēl un vēl... Es parasti smērējos vakaros pirms gulētiešanas, tādēļ varu teikt, ka aromāts ir tiešām noturīgs. No rīta smaržoju tāpat kā pirms vairākām stundām! Noteikti, ka ne visiem patiks šis saldums, taču tas noteikti ir pamēģināšanas vērts!

  • Tilpums: 200ml vai 50ml
  • Cena: 12,80 Ls / 4,90 Ls
  • Harmonisks un maigs medus aromāts
  • Ilgnoturīgs uz ādas
  • Mitrinošs
  • Veikalos no 15. septembra

4 comments

Zanda said...

Vai skrubis arī labi ādu attīra, vai tomēr tas ir tāds našķis degunam?? :D

Foxxey said...

Nu, man būs grūti spriest, jo man ķermenim tai ādai nav ne vainas! Uz sejas lietot nedrīkst, tādēļ šis varētu būt labs priekš ieaugušiem matiņiem vai pēdām..

escadeblog said...

par jauno līniju es vēl domāju

Foxxey said...

To Escadeblog,
grūti izvilkt pareizās domas vai vienkārši kaut kas nepatīk?