The Body Shop Honeymania


Sveikas, lēdijas! Raitā solī esmu atgriezusies no lielpilsētas, lai pavēstītu saldu ziņu - drīzumā The Body Shop veikalos redzēsiet jaunu produktu līniju, kuras galvenā sastāvdaļa ir medus!
Šodien notika jaunās produktu līnijas prezentācija un tā, šķiet, nevienam nelika vilties. Honeymania kolekcijā būs pieejami 7 dažādi produkti - lūpu balzāms, EDT jeb tualates ūdens, vannas medus, ķermeņa skrubis, ķermeņa sviests, dušas želeja un ziepes. 



Medus, kas izmantots šo produktu pagatavošanā ir Godīgas Tirdzniecības savvaļas bišu medus no Etiopijas! EDT sastāvā ir ne vien parasts medus aromāts, bet vairāku medus ziedu apvienojums, kas rada patiesi unikālu un atšķirīgu aromātu. Vislielāko interesi noteikti izpelnīsies vannas medus, kas patiesībā ir vannas putas, bet nodēvētas par medu, jo pats produkts ir kā šķidrs medutiņš un vislabāk pievienojams vannas ūdenim ar ēdamkaroti!



The Body Shop ir izdevies radīt maigu un harmonisku medus kolekciju un drosmīgi iesoļot karstās vasaras noslēgumā. Lai gan rudens šķietami būs drūms un tumšo toņu pilns, neskatoties uz lietainajām dienām, Honeymania atgādinās par silto un košo vasaru, kas patiesi priecē! 



Es pati neesmu īpaši liela medus cienītāja, tomēr biju pārsteigta, ka ir iespējams supersaldo medus smaržu pārveidot maigā un ļoti patīkamā tonī, kas nav uzbāzīgs un šķebinošs, turklāt prasmīgi to izmantot šādos ķermeņa kopšanas un ikdienas produktos. Manos favorītos šobrīd atrodas lūpu balzāms un ķermeņa skrubis, taču par katru produktu sīkāk es Jums pastāstīšu nākamnedēļ! Visas nedēļas garumā būs 3 raksti - atsauksmes par katru no šiem Honeymania kolekcijas produktiem. Ceru, ka esmu Jūs ieinteresējusi un gaidīsiet medainu rudeni tik pat ļoti, cik es. :)


3 comments

Anonymous said...

kur dabūji šos produktus? :)

martaxo said...

mm, sviests varētu būt baigi labais. :]

Zanda said...

Izskatās dikti kārdinoši! Noteikti gaidu atsauksmes. :)