Essence eyebrow set

Jau kādu laiciņu iepriekš biju ieraudzījusi šo sēžam drogas plauktos un beidzot nolēmu to iegādāties. Daudzi zina, ka, ja es neiekrāsoju savas uzacis, izskatās, ka man to praktiski nebūtu. Variējot katru dienu ar dažādām acu ēnām un izmantojot tās kā savu uzacu krāsu, nolēmu, ka ir pienācis laiks apstāties pie kā viena. Precīzu cenu nemācēšu nosaukt, taču tā bija ap 3 eiro. 

This one I have had my eye on for a little while now ever since I saw it. A lot of people know that, unless I fill in my eyebrows, it looks like there are none. So, after going through all kinds of eyeshadow browns to use for my eyebrows, I decided it is finally the time to stop and stick to something. Do not remember the correct price, but it was around 3 euros.



Otiņu uzreiz var izmest, jo tai pielietojums vienkārši nav reāls. // You can immediately throw out the brush, because there is not a single use for it. Horrible.


Pieejamas divas krāsa - pelēcīgi brūns un tumšāks. Izvēle bija tikai viena - brunetēm paredzētā, taču tā ir par gaišu priekš patiesām brunetēm! Tātād, priekš blondīnes nav ne vainas. Es gan vēlējos ko tumšāku, taču, kāds ir, tāds nu ir.

Two colors in the set - one grayish brown and the other one darker. There was only one choice in the shop that is supposed to be for brunettes, but the darkest color is too light for actual brunettes. 


Komplektā nāk arī 3 trafareti uzacīm. Savējām tos neizmantoju, taču mammai tas gan ļoti iepatikās. Ātri lietot un jebkurš var tagad sev uzacis uzzīmēt. Ne tie spožākie trafareti formas ziņā, bet priekš mājas lietošanas noder.

There are 3 templates for eyebrows as well. I do not use them personally, but my mom grew fond of them. They are easy to use, even though they do not have the best shape to choose from. 


Uzacs bez iekrāsošanas un uzacs pēc tumšākās krāsas un trafareta izmantošanas. // Eyebrow without fill in and eyebrow with fill in and use of the template.

Diži vairāk komentāru par šo produktu man nav. Tas nav slikts, nedz spīdoši labs. Tas vienkārši... ir. 


2 comments

Anonymous said...

mans pirmais un pagaidām arī vienīgais produkts, ko izmantoju uzacīm. lietoju jau trešo, ļoti patīk, mainīt negrasos. krāsas arī labi der, esmu Latvijas pelēkbrūnais, gaišākais ideāli ikdienai, tumšākais - ja kāds robs.

Zanda said...

Ja īsti atsevišķi neder neviens šablons, mēgini miksēt kopā, lai atrastu savu ideālu uzacu formu pēc šabloniem :)
Vispār liekas, ka labs produkts, bet sev uzacīm lietoju Artdeco uzacu ēnas, un toņa ziņā neko labāku neesmu atradusi :)