My Dating Profile. what?




Hello, my favorite furry friends! My dating profile? Ko? Kas notiek? Iedvesmojoties no Emma Blackery un neziņas, vai šis būtu labs pirmais video priekš manis, es pārnesu šo uz mūsu fantastisko blogotāju apvienību un palīdzu pārvērst par TAG. Kādēļ? Atbrīvojamies, ārā pavasaris! Un kāds būtu Tavs online randiņu profils?

What the hell is going on here? Taking inspiration from Emma Blackery and not being sure if this would be a great idea as my first video you would want to watch, I am bringin this ridiculous thing to our fabulous blogging community and helping to turn it into a TAG. Why? Loosen up, darling, it's spring! What would your dating profile be like? 

Jā. // Yes.


Video spēles, strīmošana, ēdiens un seriāli! // Video games, streaming, food and tv shows.


Nav un negribu. Tas netiek plānots manā dzīvē. // No and do not want any. Not in my future.


Mīlestība, kaisle un taisnība. // Love, passion and truth.


Es esmu brutāli tieša un atklāta. // I am brutally honest.


Dzīvoklis, māja, mašīna un bezbudžeta iepirkšanās mammai. // A flat, a house, a car and no budget shopping spree for my mommy.


Uhh... noteikti neatceros. Gan jau kāds bērnības popstārs. :) // Do not remember, but if I had to guess, it would probably be a popstar from my childhood.


Apprecētos. Pa savam. Aizietu un sarakstītos. // I would get married. But the way I want to. Just sign the papers and done.


Noteikti nakts persona. Mana iedvesma vislabāk izpaužas vēlos vakaros, bet tad jau jāiet gulēt... // Definitely a night person. My creativity shines in late evenings, but that's the time when I have to go to sleep...


Atturētos no plīts un pannām, taču sagriezt dārzeņus un samiksēt pulverīti ar krējumu es noteikti varu. // I am not going near the stove, but I can cut some vegetables and mix powder with cream.


Neko nemainītu. Jo visas pieļautās kļūdas ir novedušas mani pie šī brīža situācijas un es to nevēlētos mainīt! // Nothing, because all my past mistakes have led me to this situation I am currently in and I would not want to change it.


Visticamāk, šajā pašā mājā, šajā pašā istabā. Bet cerams, ka savā mazajā miteklītī pašā Rīgas centrā ar izdevīgiem īres nosacījumiem un zemiem komunālajiem maksājumiem. // Probably here in the same house and the same room, but hopefully in my own small apartment in the heart of Riga with great rent and low communal costs. 

Tālāk nominēju Zandu, Danu un Troyu! Veiksmi. :) 


5 comments

Anonymous said...

Geimere, ja? Ko tad labu spēlē?

Arta said...

hehe, patika pēdējais - es arī kādreiz sapņoju par dzīvošanu centrā un nevarēju saprast, kas tie par cilvēkiem, kas dzīvo centrā, jo likās, ka jābūt ļoti bagātam un tagad tieši to arī daru :D un man laikam ir gan izdevīgi īres noteikumi, gan arī komunālie - nu, nosacīti. Tā kā dream big un tad jau viss būs :)

Lapsa said...

To Anonymous, pamēģināts ir gandrīz viss! Taču manā dvēselē īpašu vietu vienmēr ieņems mmorpg.

Lapsa said...

To Arta, zini, kad esi iesorūdis lauku pusē, tad izrauties no tā dažbrīd šķiet neiespējamā misija, jo nereti turp un atpakaļ ceļā paiet trešdaļa no aktīvās dienas puses, kas ir ļoti nogurdinoši. Un tā visa savienošana ar darbu un skolu ir īsta zirga nodarbošanās :D

Zanda said...

Paldies par nomināciju! Noteikti es šo izveidošu! Ļoti interesanti jautājumi un tavas atbildes ar :)