Bell Perfect Skin eyeshadow base review (requested)

 



Ciao! Par šo bāzi man ir jautājuši vairāki cilvēki, beidzot es par to arī rakstu. Šis nav vienīgais šīs firmas produkts, kas paviesojies manā blogā (šeit) un šeit ir pierādījums, ka ne viss no lētās kosmētikas ir slikts!

People have asked me about this eyeshadow base enough times so here I finally am writing about it! Here is a proof that not everything that is cheap is bad.


Maza tūbiņa, vairs neatceros cenu, par kādu to iegādājos, taču šo produktu var atrast viņu veikalā! Beauty Expo izstādē šo varēja iegādāties par 4 eiro, tātad cena noteikti ir nedaudz lielāka, taču tik un tā tas ir ļoti lēti.

It is a small tube and I can not remember the price for which I bought it. 


Es šo lietoju gan ikdienā, gan strādājot, gan mācoties. Es neko sliktu nevaru pateikt! Pats produkts ir pasteļtoņa violetā krāsā, taču tas ir pilnībā caurspīdīgs, kad to uzklāj uz ādas. 

I use this every day, when I work and even when I am still studying. There is nothing bad I can say about this one. The product itself is pastel violet color, but it becomes transparent once you put it on skin.


Nezinu, kas tur ir sastāvā, jo nevēlos riskēt ar uzlīmes plēšanu un apakšējās informācijas sabojāšanu, tādēļ labāk atstāju šādu. Neviens nav sūdzējies par šo produktu, man tas arī neizraisa nedz alerģiju, nedz kādu citu reakciju.

I do not know what exactly is in this product, but no one has ever said anything nor has it made me have a skin reaction or anything else.


Mans nags draudzīgi iebrauca produktā. :) / My finger nail decided to be friendly with the product.



Produkts uz rokas un uz acs. Tas ir pilnībā neredzams uz ādas. Āda paliek samtaina, maiga, matēta. Ļoti patīkami pieskarties. / Product on my hand and on the eyes. Completely transparent, skin is soft and there is no shine. It is really nice to touch. 


Šeit darbībā. Speciāli izmantoju ēnas, kuru pigmentācija nav tā labākā. Gaiši zils spīdīgs tonis. Sarkanais ovāls ir ēna bez bāzes! / Here is the product in work. I used eyeshadows that have not the best pigment in them, this is a very light, shiny blue color. The red oval marks the eyeshadow without base. 


Šeit melni pelēcīgs tonis, lai redzētu efektu nedaudz labāk. / Blackish grey tone to see the effect better.

Vai tas ir tā vērts? Noteikti, īpaši par šādu cenu. Pateicoties šai acu bāzei, gaidu, kad izlietosies sejas bāze, lai izmēģinātu kādu no šīs firmas, turklāt piedāvājumā ir vairāki varianti. Runājot par Bella produktiem, ir atrodami gan ne tik labi produkti, gan lieliski produkti! Es personīgi esmu starā par pūderiem, ja ir interese, varu atrādīt 2 toņus, kurus lietoju ikdienā un ja nav pieejams birstošais pūderis. Ir testētas acu ēnas, kuru pigmentācija ir atkarīga no kolekcijas, kurai pieder ēnas. Rezumē vēlos teikt, ka, ja ir interese, ir vērts aiziet līdz viņu veikaliņam A. Čaka ielā 61!

Is it worth it? Definitely, especially because of the price. Thanks to this eyeshadow base, I am tempted to try their face base as well once my current one ends! 

2 comments

Laura said...

Laikam būs jāizmēģina, jo ar savu Catrice bāzi nevaru sadraudzēties, Artdeco ir sakaltusi un BeYu beigusies :D
Man ir Bell Satin Mat matētās ēnas, pigmentācija ir apbrīnojama par tādu cenu. Tonis Nr.140, tumši pelēkbrūns, ideāli der arī tumšākām uzacīm :)

Zanda said...

Mana mīļākā bāze ir Catrice, kad izlietošu, varētu pamēgināt arī šo. Noteikti kādreiz jāsaņemas un ar tevi jāaiziet uz Bell veikalu :)