AVON purchase of April 2014 (5th catalogue) + first impressions




Ayo! Piemetoties klāt savam sūtījumam, paņēmu pāris lietiņas, kuras patestēt. Šeit neliels atskats, ko iegādājos.

Ordered some things to test out, here is a little look back at what I got. 


Kopumā 5 lietas! / 5 things in total

Neesmu vienīgā savā mājā, kurai patīk krāsoties un lakot savus nagus, meklējām toni, kas bija attēlots katalogā, taču diemžēl notrāpījām uz neīsto un pasūtījām ķiršu sarkanu un manis kāroto citronu. Par sarkano man nav dižu komentāru, jo tas ir bijis manā nagu laku kolekcijā arī iepriekš vien zem cita nosaukuma, taču dzeltenais šķiet ļoti skaists matēts tonis ar pietiekamu pigmentu daudzumu.

I am not the only one in my house who loves using makeup and painting her nails! We tried to find the tone a model had in the catalogue, but instead we got the red one. Lemon nail polish was my initiative and so far it looks like a well pigmented matte tone. No comments for the classic red one, because I have had it in my nail polish collection previously, maybe under a different name.

 Glimmerstick zīmulis tirkīzi zaļā tonī. Līnija velkas perfekti, swatchā tonis ir fantastisks un, kad izžūst, saglabā savu novietojumu un nesmērējas! Nevaru sagaidīt, kad varēšu izmantot meikapā.

Glimmerstick pencil in a turquoise green tone. So far I love it! The color on a swatch is fantastic and when it dries, it stays in it's place and does not smear. + the line draws smoothly.

 Šeit gan laikam ne tas labākais iespaids, taču nu ir skaidrs, kā izvēlēties pareizo gaišo toni katalogā. Šis ir tonis Fair, kurš ir ar orandžīgiem pigmentiem un šo es ieteiktu cilvēkiem, kuri nav pārāk brūni, bet apmeklē solāriju. Kaut gan izsmērējot uz rokas tonis nav tik instensīvs, toņa attēlojums katalogā nav tik tumšs. Lai izvēlētos pareizo gaišo toni no kataloga, kas ir aptuveni manā ādas tonī, iesaku izvēlēties Light piedāvājumu, kurš līdz šim ir bijis tiešām gaišs.

Not the best first impression, mostly because of the concealer's tone, which is not correct in the catalogue as well. If you want to find something for as light skin as mine, I suggest choosing the options with Light description, this one if Fair and I would use this for people who are not too brown, but like to tan in a salon. 

Šeit arī pārāk daudz nav ko sacīt, vien to, ka šķita, ka atnāks mazāks tilpums! Sprejam ir neliels aromāts, kas man atgādina kādreiz bērnībā dzerto sīrupu pret temperatūru, nedaudz sintētisks, taču noteikti ne uzbāzīgs. Uz rokas sprejs kļūst nedaudz lipīgs, atgādina matu laku, neko vairāk gan šobrīd teikt nespēju.

Nothing much to say about this product right now. I thought it would be in a smaller package, so that is a plus. The spray has a little bit of a aroma which reminds me of medicine I took as a kid for temperature. Other than that the spray feels a little sticky once sprayed on hand like hair spray.

Atsauksmes uzrakstīšu par citrona nagu laku, meikapa laku, zīmulīti un konsīleri!

There will be reviews for setting spray, the glimmerstick, yellow nail polish and the consealer!



1 comment

Zanda said...

Man arī ir tas zīmulītis, tieši tādā pašā krāsā, bet sēž jau no rudens un cītīgi gaida īsto pavasari :)