Recap: January 2014


Hurrdurr! Janvāris beidzies un šeit neliels atskats uz paveikto:

Esmu uzrakstījusi 14 rakstus šomēness, kas, manuprāt, ir lieliski, neskatoties uz tehniskajām problēmām. :) Lepojos arī par savu svētdienas rakstu sēriju, kuras patiesais mērķis vēl aizvien ir mistērijā tīts. Pa rokai veiksmīgi iegādāts personīgais digitālais, kaut kur galvā pāris uzmetumi priekš video, taču pie galējā rezumē vēl neesmu tam nonākusi. Cīnos arī ar kautrīguma pārvarēšanu, kas man izdodas ļoti labi. Esmu ķērusies pie savu vēlmju īstenošanas ar pedāli grīdā un vienu no tām jau izpildīju - esmu sākusi strīmot savu hobiju un par to ļoti priecājos. Kā izrādās, neesmu nemaz tik briesmīga, kad jārunā angliski.

Kas attiecas uz reālo dzīvi, diemžēl atkal ir nācies vilties cilvēkos! Bet tas tāds niecīgs sīkums, jo ar tiem nav katru dienu jāpavada vairāk par 3 stundām kopā. 

Janvāris paskrēja nemanot, tāpat tūlīt pazudīs arī februāris, hehe.. Kā Jums pagāja pirmais 2014. mēnesis?

January has ended and here's my little recap of what I've done:

I've written 14 blog posts this month, which, in my opinion, is wonderful besides the technical difficulties I had. I am also proud of my Sunday post series even if their real purpose is still unknown. I have also got my own personal digital camera besides me now and some video ideas in my had, but I still haven't decided on my first video. And I have decided to finally do what I want with full speed and so far I have completed one of my wishes - I am officially streaming one of my hobbies and I am extremely happy about it. It turns out I am not that bad at speaking English either!

When it comes to actual real life, I faced enough disappointments this month with people, but in the end it's nothing too major, because I do not have to spend more than 3 hours a day with them. 

January went buy unnoticed really and so will February.. How was your first month of this year? :) 



No comments