Stenders 3D Hair care line First Impressions





Labrīt šajā lietainajā dienā! Šodien par Stendera 3D matu kopšanas līnijas pirmajiem iespaidiem, kas nozīmē, ka pēc aptuveni 2 nedēļām būs padziļināta atsauksme. 

My first impressions about Stenders 3D hair care line products. Approximately after 2 weeks there will be a full in-depth review. 


Šajā līnijā ir 3 produkti - šampūns, kondicionieris un matu krēms. 

This line has 3 products - shampoo, conditioner and hair cream.


 

Ļoti patīk visu produktu smarža, uz matiem tā būs lieliska, īpaši iepaticies ir matu krēma aromāts! 

I really like the smell of all three products, especially love the hair cream.


Gan šampūnam, gan kondicionierim ir korķītis, kuru iespiež uz leju. Abus produktus lieto kā pierasts - šampūnu iezieš slapjos matos, izskalo un izmazgā matus vēlreiz; kondicionieri ieziež mitros, izmazgātos matos neaizskarot matu saknes; matu krēmu ieziež nosusinātos mitros matos vai sausos matos to galiņos, to neizmazgā. 

Both shampoo and conditioner have a lid that pushes in and the other side opens. Both products are used as always - wash your head twice with shampoo in wet hair; apply the conditioner to wet hair, but not in the roots and rinse it out; apply hair cream to towel dried hair or in dry hair to the ends and don't wash.


Šampūna un kondicioniera sastāvā ir jūras kolagēna komplekss, kas pabaros matus un ļaus tiem būt spīdīgiem! Kondicioniera sastāvā arī ir olīveļļa! Produktu 3D īpašā formula ļauj molekulām atrast matos bojātās vietas un tos aizpildīt, lai tie atkal būtu veselīgi. Matu krēms palīdz savaldīt spurainus matus un tos nogludina. Neviens produkts nerada smaguma sajūtu matos un ir saudzīgs galvas ādai.

Shampoo and conditioner has marine collagen complex which will moisturize your hair and leave it shiny. Conditioner has also olive oil in it. The special 3D formula helps the molecules find damaged places in your hair and fills them. The hair cream helps to take control over frizzy hair and leaves them smooth. None of these products are supposed to make your hair feel heavy and they are gentle to the scalp. 

Mani pirmie iespaidi ir ļoti pozitīvi. Iepakojums ir ļoti jaukā krāsā, pudelītes ir stingras, ir plaša informācija par produktiem, aizmugurē arī uzlīme, kuras iekšpusē informācija gan latviski, gan citās valodās. Iepakojuma tilpums ir 200ml. Smarža ir ļoti spēcīga, kas nozīmē, ka neizzudīs pirmajā dienā.

So, my first impressions are positive, I like the packaging a lot, since it's in a nice blue color, the bottles are strong. There's also a sticker on the back side that opens up with the information about this product in different languages. There's 200ml or 6.76floz of product in each bottle. The smell is wonderful and will not fade in the first day. 




4 comments

Zanda said...

Nā, šī ir tā sērija no kuras es visu laiku gribu izmēģināt to matu masku! Nu viss, būs man jāiet vienu reizi uz to veikalu pēc maskas, jo pēc šīs atsauksmes baigi sakārdināji mani.. atkal!! ;)

Lapsa said...

To Zanda,
nesauktu to par masku, tas ir tiešām krēms, kuru lietot ikdienā! :) Nav ierobežota laika, cik jātur, turklāt nav jāizskalo arī! Bet līdz šim varu teikt, ka man pašai patīk iedarbība.

Camille Sugar said...

Ilgi meklēju, kur var atstāt komentāru :D Gaidīšu pilnvērtīgu atsauksmi, jo ieinteresēja šī līnija.

Lapsa said...

To Camille, es uzrakstīju `guide` savā 2014. updeita rakstā. :D Bet prieks, ka atradi! :)