The Body Shop EdP - White musk and Smokey rose // Let's talk perfume!


Mmm.. Šodien par The Body Shop jaunumu - White musk and Smokey rose eau de parfum! 

Ja sākotnēji šķiet nedaudz ass un tiešs aromāts, tad pēc 5 minūtēm tas pārada savas īstās smaržu notis. Manuprāt, viens no reti sastopamajiem parfimērijas ūdeņiem, kas bez liekvārdības atrāda sievišķību, kāda tā ir. Saldens aromāts ar spēcīgu pamatu, kas lietojams visu gadu. Tas nebūs pārāk smags vasarai nedz gaisīgs ziemai, tam nav nekā lieka!

Pateicoties konkrētībai, manuprāt, kļūs par kādas sievietes signature smell! Ikdienai piešķirs to pēdējo punktu uz "i" - izceļ sievišķīgo maigumu savā aromātā un neuzkrītoši sildīs dienas laikā. 

Tilpums pudelītei ir 30ml, tā ir tonēta skaisti violetā krāsā ar pāreju uz caurspīdīgu (bildē tonis ir sarkanīgs, dzīvē ir violets, kaut uz pirmo skatienu šķiet brūngans). Par netīšu korķīša nokrišanu vai attaisīšanos nav jāuztraucas - tas ir ciešs, jāatver uz augšu, aiztaisās ar klikšķi. Noturība smaržai ir fantastiska - visas dienas garumā ne reizi nav bijis jāatjauno.
The Body Shop veikalos jau no rītdienas! Veicot nelielu research, ļoti daudzām sievietēm ārzemēs patīk šis aromāts un ir viens no iecienītākajiem, kas pieejams The Body Shop klāstā, savādāks kā pārējie White Musk produkti.

/ Eh, daiļās dāmas, es pēc šāda aromāta skrienu pa veikaliem jau gadu! Lai gan vasaras beigās, izmēģinot gan dārgos piedāvājumus, gan masu mārketinga produktus, atradu kaut ko, tad šis... ŠIS ir TAS! Tas īstais aromāts, ko prasās tām, kuras nereti ir steigā, kurām īsti perfekti neizdodas izrādīt savu iekšējo maigumu un rūpes, tām, kuras iekšēji jūtas kā glancēto žurnālu melnbaltās bildes ar māksliniecisko pieskaņu. Ja kāda saprot un jūtas līdzīgi - tagad mums beidzot ir iespēja šo visu panākt ar vienu pilienu uz ādas! /


Ar nelielu sapņainību nobeigšu šo rakstu.. :) 



2 comments

Elizabete said...

Tieši esmu jaunu smaržu meklējumos. Šķiet, ņemšu vērā Tavu atsauksmi un šīs noteikti pamēģināšu! :)

http://happinessvictim.blogspot.com
x

Lapsa said...

To Eliza Onzule,
Es ceru, ka Tev patiks! Nevienam nenovēlu šādu dzīšanos pēc īstā aromāta kāda bija man, hehe! :D